Καλως ηρθες!

Η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ολλανδία, Μίτσιγκαν

Η Εκκλησία είναι το σπίτι της προσευχής για όλη την ανθρωπότητα για να προσκυνήσουν το ένα Θεό και το γιο του, τον Ιησού Χριστό και το Άγιο Πνεύμα. Αυτό φαίνεται σαφέστερα στην Ορθόδοξη Εκκλησία, η οποία λατρεύει τον Σωτήρα μας "με πνεύμα και αλήθεια" σε όλο τον κόσμο για 2.000 χρόνια.

Από τις ολλανδικές ρίζες της πόλης μας και την χριστιανική κληρονομιά που φυτεύτηκαν από τους αρχαίους ιεραπόστολους, στη μέση ανατολική ίδρυση της εκκλησίας μας στην Αντιόχεια, στην ετερόκλητη ιδιότητα της ενορίας μας σήμερα, εμείς στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Βιλλιβρορδου επιθυμούμε να σας καλωσορίσουμε.

Προσευχόμαστε ότι θα μας βρείτε ως κοινότητα με ανοιχτές αγκάλες και ανοιχτές καρδιές, καθώς η αγάπη μας για τον Ιησού Χριστό και για εσάς, τους γείτονές μας και τους αδελφούς μας είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε από τις διαφορές μας. 


Πρόγραμμα

  • Εσπερινά: Σάββατο στις 5:00 μ.μ.

  • Ορθρός: Κυριακές στις 8:45 π.μ.

  • Θεία Λειτουργία: Κυριακές στις 10:00 π.μ.

  • Υπηρεσίες, τάξεις και γεγονότα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας: Όπως έχει προγραμματιστεί

Εάν είστε νέος επισκέπτης, είστε ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσετε κάποια από τις υπηρεσίες μας. Παρακαλείστε να μείνετε αργότερα για ώρα καφέ, γιατί θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε!