Bine ati venit!

Biserica Ortodoxă din Olanda, Michigan

Biserica este casa de rugăciune a întregii omeniri în care este slăvit, cinstit Unicul Dumnezeu împreună cu Fiul lui, Iisus Hristos. Aceasta se vede cel mai bine în Biserica Ortodoxă, care a slăvit pe Mântuitorul nostru “în duh şi în adevăr” pretutindeni în lume de două mii de ani.

Începând cu rădăcinile olandeze ale oraşului nostru şi moştenirea plantată aici de misionarii creştini, până la fundaţiile bisericii noastre Antiohiene din Orientul Mijlociu şi la comunitatea foarte diversă ca membri ai parohiei noastre, noi aici, la “Sfântul Willibrord”, vă urăm un “BUN VENIT !”.

Ne dorim din tot sufletul să descoperiţi în noi nişte gazde primitoare, cu braţele şi inimile deschise, pentru că dragostea noastră pentru Domnul Iisus Hristos şi voi toţi, vecinii, fraţii şi surorile noastre, este mai mare decât orice diferenţe dintre noi.

Biserica Ortodoxa “Sfântul Willibrord“ este în principal o biserică în limba engleză, dar avem resurse multiple la îndemâa celor vorbitori de limba română, dacă ar dori să ni se alăture.


Programul slujbelor

  • Vecernie: Sâmbata la 5:00 PM

  • Utrenie: Duminica la 8:45 AM

  • Dumnezeiasca Liturghie: Duminica la 10:00 AM

  • Alte slujbe de mijloc de săptămână, clase sau evenimente: anunţate săptămânal

Dacă sânteţi un nou vizitator, vă invităm să participaţi la oricare dintre slujbele noastre. La sfârşit vă rugăm să rămâneţi la mica agapă, pentru că dorim mult să vă cunoaştem!